Tocat de l’Ala

Tocat de l’Ala - Vins singulars de l'Empordà

DO Empordà

Projecte que neix de la unió d’esforços i coneixements entre els cellers Coca i Fitó i Roig Parals per a elaborar vins singulars, de qualitat i amb la voluntat d’expressar l’entorn del territori de la DO Empordà a través d’un glop de vi. Garnatxes i carinyenes velles, i una mica de sirà són els protagonistes junt amb sòls calcaris, de pedra foguera i pissarres. Vins de conreu integrat i sostenible, on la frescor, la fruita i la mineralitat ens omplen el paladar per sorprendre’ns.

PDF

Tocat de l'Ala Negre

DO Empordà

Vi negre de la DO Empordà dissenyat amb raïm seleccionat de vinyes velles procedents de diferents municipis de l’Alt Empordà. Elaboració tradicional amb una petita criança en roure que ajuda a arrodonir i integrar el raïm procedent de les diferents finques. Verema del raïm ben madur per a aconseguir un paladar fi, melós i arrodonit. Un vi que destaca per la seva fruita i frescor, i per a gaudir sense complexitats.

Cupatge

55% Carinyena (vinyes de 40 a 90 anys)
35% Garnatxa (vinyes de 30 a 100 anys)
10% Sirà (vinyes d’uns 20 anys)

Criança

4 mesos en fusta de roure francès.

Tocat de l'Ala Negre

Tocat de l'Ala Blanc

DO Empordà

Vi blanc jove de la DO Empordà. Té un cupatge de varietats autòctones com són la garnatxa blanca i el macabeu. Envellides i embellides amb una mica de criança sobre les mares. Vi refrescant, agradable i de bon pas per boca amb bones notes cítriques, tropicals i fruites madures blanques i de flors de tocador. El Tocat de l’Ala Blanc és una bona representació del vi empordanès que ens traslladarà a les cales de la Costa Brava a través d’un glop de vi.

Cupatge

60% Garnatxa blanca (vinyes de 20 a 60 anys)
40% Macabeu (vinyes de 20 a 60 anys)

Criança

4 mesos envellit sobre les mares, en tines d’acer inoxidable.

Tocat de l'Ala Blanc

Tocat i Posat Negre

DO Empordà

El nostre vi més singular elaborat a la DO Empordà. Un vi de molt poca producció, exclusiu, elaborat amb raïm seleccionat de vinyes molt velles de garnatxa i carinyena, conreades sobre sòls de pissarra i de pedra foguera. En aquest vi hi trobarem l’essència de la DO Empordà, la saviesa de les vinyes velles que transmeten a través del seu fruit una magnífica explosió de sensacions i l’expressió de l’entorn. El Tocat i Posat és un vi per a gaudir.

Cupatge

55% Garnatxa (vinyes de 60 a 100 anys)
45% Carinyena (vinyes de 90 a 100 anys)

Criança

De 12 a 13 mesos en bótes de roure francès.

Tocat i Posat Negre