Coca i Fitó

Coca i Fitó - Vins de Finca

DO Montsant

Coca i Fitó és la marca que identifica els vins més singulars del celler, elaborats a la DO Montsant. El més important és el terroir de la finca, que dóna com a resultat uns vins amb tarannà propi, més que uns vins amb identitat d’una DO en concret. Els podem definir com a vins de sensacions i harmonia, vins plens de matisos i frescor.

PDF

Coca i Fitó Negre

DO Montsant

És el vi que dóna imatge al celler, l’essència d’una finca localitzada al mig de la vall de Falset, de sòls calcaris. Un vi que destaca per la seva elegància femenina i delicadesa, encara que al mateix temps ofereix potència i frescor. La singularitat del vi és la seva evolució en copa, un recorregut per diferents paisatges que es van succeint cada pocs minuts a través de noves sensacions aromàtiques i de paladar.

Cupatge

50% Sirà (vinyes de 22 anys)
30% Garnatxa (vinyes de 50 a 70 anys)
20% Carinyena (vinyes de 50 a 70 anys)

Criança

de 12 a 14 mesos en bótes noves de roure francès (90%) i americà (10%)

Coca i Fitó Negre

Coca i Fitó Rosa

DO Montsant

Vi rosat amb personalitat de vi negre. És un vi monovarietal de sirà, però la seva essència està en el terroir calcari de la finca i en la seva elaboració, un rosat amb pas per bóta. El resultat és un vi rosat llaminer i molt fresc, amb bona estructura i complexitat. Un rosat amb capacitat d’envellir mantenint la frescor i el color del primer dia. Coca i Fitó Rosa és un vi gastronòmic que pot maridar amb tot tipus de menjars.

Cupatge

100% Sirà (vinyes de 20 anys)

Criança

una part del vi envelleix en bótes de roure francès durant uns 4 mesos

Coca i Fitó Rosa

Coca i Fitó Carinyena

DO Montsant

Una joia de la terra. Elaborat de forma tradicional, amb una selecció acurada de raïm de les vinyes més velles de carinyena sobre sòl pinyolenc i argilós. Es un vi amb bon cos acompanyat de gran frescor, amb aromes de fruita vermella barrejades amb espècies d’arrels i entrada vellutada en boca.

Cupatge

100 % Carinyena (vinyes de 60 a 70 anys)

Criança

de 12 a 14 mesos en bótes noves de roure francès

Coca i Fitó Carinyena

Coca i Fitó Garnatxa

DO Montsant

Un vi especial, molt interessant, ple de matisos. Elaborat de forma tradicional, amb una selecció acurada de raïm de les vinyes més velles de garnatxa sobre sòl pinyolenc i argilós. Es un vi amb aromes nets de fruita madura barrejada amb notes de romaní i farigola, amb tocs d’espècies dolces, boca molt fresca i elegant amb un llarg post gust.

Cupatge

100 % Garnatxa (vinyes de 60 a 70 anys)

Criança

de 12 a 14 mesos en bótes noves de roure francès

Coca i Fitó Garnatxa

Coca i Fitó Dolç

DO Montsant

Elaborat amb vinyes velles de garnatxa i carinyena sobre sòl calcari, és un vi amb molta frescor, net, ple de fruita negra madura, amb força notes especiades i matisos d’evolució i gens empallegós. Es podria considerar un vi d’aperitiu, per prendre sol, o bé per a acompanyar carns o formatges. Un vi seductor per a ocasions especials.

De verema tardana, aquest vi ha envellit en fusta de roure francès i de cirerer.

Cupatge

60% Garnatxa (vinyes de 50 a 70 anys)
40% Carinyena (vinyes de 50 a 70 anys)

Criança

12 mesos en bótes de roure francès i de cirerer

Coca i Fitó Dolç